BEMUTATJUK A SZIMPATECH SHOWTECHNIKÁT

Kedves leendő Partnerünk!

 

Nagyon köszönjük, hogy meglátogattál minket! Szeretnénk segíteni abban, hogy a rendezvényeiden átlagon felüli biztonságú és minőségű színpad, hangosítás és világosítás felett rendelkezz, és ehhez a felkészült szakember gárda is mindig időben ott legyen. Örömünkre szolgálna, ha együtt dolgozhatnánk, és munkánkkal mi is értéket adhatnánk rendezvényeidhez!

 

Világos és elsődleges célunk, hogy gördülékenyen, hibátlanul, pontosan tervezve és jól szabályozva, mindkét fél teljes megelégedésével működő partnerkapcsolatokat alakítsunk ki, ahol eszközben és emberi szolgáltatásban is a maximumot adhatjuk Neked. Kiemelkedő méretű, kizárólag felső- és prémiumkategóriás saját tulajdonú parkunk 20-tól 20.000 főig minden rendezvényt tökéletesen kiszolgál. 

 

Számos területen számíthatsz ránk: kiállítások, koncertek, vállalati események, színház, elektronikus rendezvények - bármelyiket bátran ránk bízhatod. 

 

Nézz körbe bátran, képeket, videókat, elérhetőségeket és még számos adatot találsz rólunk. Ha bármi kérdésed van, keress meg minket az alábbi elérhetőségeken:

 

mail: info@szimpatech.hu

mobil: +36 70 4646 335

 

A legjobb bulik fotói

A legfontosabb videók

A Szimpatech Showtechnika 2015-ös éve 90 mp-ben

Eddigi legnagyobb koncertünk

 

 

Budapest, 2016.03.18

 

Baráti üdvözlettel,

Sarbó Gergely

ügyvezető igazgató

Szimpatech Showtechnika

SZIMPATECH SHOWTECHNIKA 2018

SYMA KARÁCSONYI KONCERT

 
 

EDDIGI LEGNAGYOBB KONCERTÜNK

SMOKIE - ZALĂU

VÉLEMÉNYEK

"Awesome!"​

Timmy Trumpet 

 

"Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great..."

Piotr Ługowski - MBS Pro

"Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni!"

Sziklai Ildikó - Royal Orfeum, a Pesti Vigadó

"Mint a Koncert a Zsinagógában exkluzív koncert sorozat technikai partnere, kiváló munkát végeztek, a hangosítás és világosítás tökéletes, a hozzáállásuk és szakmai tudásuk kifogástalan volt, így jövőre folytatjuk a közös munkát. Csak ajánlani tudom őket!"

Roóz Ferenc - Expomedia

"Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből, a hangosítás professzionális. "

Nagy Viktória - Rotaract Club Budapest Margitsziget

"Rugalmas, kreatív csapat, az azonnali, gyors megoldásokban is kiválóan teljesítenek."

D. K.


"A Szimpatech csapata már sokszor bizonyította, hogy kiemelt rugalmassággal kezeli minden partnerét és minden rendezvényen a legtökéletesebb megoldásokra törekszik. A megszervezett eseményeket az ő munkájuk teszi teljessé és emlékezetessé! Pontosan ezért váltak a fix partnerünkké, reméljük a jövőben is azok maradnak!..."
T.Benjámin, Eleven Events Kft.