LEHETSÉGES KAPCSOLÓDÁSI PONTJAINK

Kedves Róbert!

 

Nagyon köszönjük, hogy időt szán ránk! Az alábbi fényképalbumban összeraktuk azokat a képeket, amikben - a beszélgetésünk alapján - a leghatékonyabban működhetünk együtt. Árakat nem írtunk hozzá, de ha bármelyikre kíváncsi, szívesen kiszámoljuk.

 

mail: info@szimpatech.hu

mobil: +36 70 4646 335

 

 

Budapest, 2016.02.10.

 

Baráti üdvözlettel,

Sarbó Gergely

ügyvezető igazgató

Szimpatech Showtechnika

KAPCSOLÓDÁSI PONTJAINK

1/10

SZIMPATECH SHOWTECHNIKA 2015

12 HÓNAP 90 MÁSODPERCBEN

EDDIGI LEGNAGYOBB KONCERTÜNK

SMOKIE - ZALĂU

VÉLEMÉNYEK

"Awesome!"​

Timmy Trumpet 

 

"Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great..."

Piotr Ługowski - MBS Pro

"Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni!"

Sziklai Ildikó - Royal Orfeum, a Pesti Vigadó

"Mint a Koncert a Zsinagógában exkluzív koncert sorozat technikai partnere, kiváló munkát végeztek, a hangosítás és világosítás tökéletes, a hozzáállásuk és szakmai tudásuk kifogástalan volt, így jövőre folytatjuk a közös munkát. Csak ajánlani tudom őket!"

Roóz Ferenc - Expomedia

"Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből, a hangosítás professzionális. "

Nagy Viktória - Rotaract Club Budapest Margitsziget

"Rugalmas, kreatív csapat, az azonnali, gyors megoldásokban is kiválóan teljesítenek."

D. K.


"A Szimpatech csapata már sokszor bizonyította, hogy kiemelt rugalmassággal kezeli minden partnerét és minden rendezvényen a legtökéletesebb megoldásokra törekszik. A megszervezett eseményeket az ő munkájuk teszi teljessé és emlékezetessé! Pontosan ezért váltak a fix partnerünkké, reméljük a jövőben is azok maradnak!..."
T.Benjámin, Eleven Events Kft.