Kis lépés a Szimpatechnek, de hatalmas ugrás minden partnerünknek!

És bekövetkezett...

Évek óta tervezgetjük, számolgatjuk, minden megbeszélésen és céges sörözésen szóba hozzuk, újra és újra napirendre tűzzük, átrágjuk, újratervezzük és célként kitűzzük. Aztán rohanni kell építeni vagy bontani, és elhalasztjuk...


Most azonban tényleg megtörtént: A Szimpatech Showtechnika kilépett a nemzetközi színpadra! Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a mai naptól a Spice Groups International, illetve ezen belül a Spice Events oszlopos tagjaivá váltunk, és ezzel egy időben megnyitottuk első kirendeltségünket Nagyváradon, majd rögtön a másodikat is Zilahon.

Miért jó ez Neked?

Mert ezzel egy időben eszközparkunk, szolgáltatási lehetőségeink és létszámunk megháromszorozódott, miközben 600 km sugarú kört lefedve már hét telephelyről tudjuk elindítani a kért eszközöket. Így Ti ugyanazzal a minőséggel, de az esetek jelentős részében sokkal kevesebb szállítási díjjal tudtok számolni. Mától egy debreceni rendezvény pont olyan közel van, mint egy hatvani.

Ok, ez szépen hangzik. Csakhogy neked nem ígéret kell, hanem bizonyíték?

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, íme egy kisfilm, ahol láthattok egy igazi Spice Events rendezvényt. A teljes rendezvénytechnika, a videofelvétel, a vágás, az erősáram, a vendéglátás, a mentők, a biztonsági szolgálat, de még a fellépők leszervezése és menedzselése is a csoporton belül történt. Közvetlen kapcsolatunk lett számos nemzetközi sztárhoz, közvetlen elérhetőség a technikai csapatukhoz és a menedzsmenthez.


Smokie, Zilaj, 2016

A Spice Group

A Spice Group alapos minőségi rostán átvizsgált, közös minőségbiztosítási rendszert üzemeltető rendezvénytechnikai és szervező, nemzetközi vállalatcsoport. Minden tagjától - így tőlünk is - alapos bemutatkozó anyagot, referenciákat és a minőségbiztosítási irányelveinket kértek a belépés engedélyezése előtt. Mi a csoporton belül az Events rendezvényszolgáltató részlegbe nyertünk felvételt.


A Spice Events csapata a Smokie koncerten
És már ezeket is tudjuk...


Mint a Spice Events tagja, professzionális eszközparkkal és szakemberi gárdával rendelkezünk a következő területeken:

  • rendezvénytechnika: több tízezer fős hangosítási eszközpark, színpadok, színpadfedések

  • vizuáltechnika: ledfalak, ledrácsok, projektorok, mozgófejes világosítási eszközök

  • videoprodukció: professzionális kamerák, daruk, engedélyköteles drónok, live broadcast, digitális vágó és utómunka rendszerek

  • koncertszervezés: A és B kategóriás, nemzetközi világsztárok, minden jelentős magyar és román nemzeti sztár közvetlen, szerződéses kapcsolata

  • rendezvényszervezés: vendéglátás, hostess (bizony, saját, emblémázott egyenruhás, Spice Events elkötelezett leányzók! ) szolgáltatás, szaniterszolgáltatások, egészségügyi, biztonságtechnikai és rendvédelmi feladatok, közönségszervezés, DJ és MC szolgáltatás, pool partyk

  • prémium esküvőszervezés: nagy költségvetésű esküvők teljes lebonyolítása, magánrepülőgépek, limuzinok, légi videofelvétel - elképesztő látványosan, akár a drón és a repülő közös bevetésével!Ezt szeretnénk elérni Veled...


A Spice Group kiemelt célja megtalálni azokat a partnereket, akikkel tartósan, akár évekre előre tervezve, egy előre felépített ütemezés alapján tud együttműködést kialakítani. Mindezt természetesen a partner saját működési területéhez kapcsolódó rendezvények szervezésével, lebonyolításával, kiszolgálásával.


Egy Spice Events habparty


Már csak egy dolog van hátra


Ha egészen eddig elolvastátok azt a sok újdonságot, amit írtam, úgy érzem, hogy jó eséllyel felkeltettem az érdeklődéseteket. Ne habozzatok, keressetek minket bátran! Azért vagyunk, hogy megoldjuk, amit megálmodtatok, csak szólnotok kell, és jövünk!Üdvözlettel és a mielőbbi közös munkában bízva,
#smokie #spiceevents #outlinebutterfly

Ajánlott bejegyzések
Friss bejegyzések
Archívum
Keresés tagek alapján
Még nincsenek címkék.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
VÉLEMÉNYEK

"Awesome!"​

Timmy Trumpet 

 

"Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great..."

Piotr Ługowski - MBS Pro

"Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni!"

Sziklai Ildikó - Royal Orfeum, a Pesti Vigadó

"Mint a Koncert a Zsinagógában exkluzív koncert sorozat technikai partnere, kiváló munkát végeztek, a hangosítás és világosítás tökéletes, a hozzáállásuk és szakmai tudásuk kifogástalan volt, így jövőre folytatjuk a közös munkát. Csak ajánlani tudom őket!"

Roóz Ferenc - Expomedia

"Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből, a hangosítás professzionális. "

Nagy Viktória - Rotaract Club Budapest Margitsziget

"Rugalmas, kreatív csapat, az azonnali, gyors megoldásokban is kiválóan teljesítenek."

D. K.


"A Szimpatech csapata már sokszor bizonyította, hogy kiemelt rugalmassággal kezeli minden partnerét és minden rendezvényen a legtökéletesebb megoldásokra törekszik. A megszervezett eseményeket az ő munkájuk teszi teljessé és emlékezetessé! Pontosan ezért váltak a fix partnerünkké, reméljük a jövőben is azok maradnak!..."
T.Benjámin, Eleven Events Kft.