SZOLGÁLTATÁSOK

 

Pontosan és részletesen tudod, mit szeretnél? Esetleg csak egy jól kigondolt elképzelésed van? Vagy lesz egy buli, de elképzelni sem tudod, mi kell hozzá? Bármelyik legyen, ezen az oldalon megtalálod, hogyan valósítsd meg. Színpad, hangosítás, világosítás vagy látványtervezés, minden, ami egy gördülékeny és emlékezetes eseményhez kell. Megterveztetheted, akár számítógéppel le is modelleztetheted és már előre láthatod, amit a helyszínen kapni fogsz. Bérelhetsz eszközöket, vagy akár meg is kérhetsz minket, hogy oldjuk meg ától zéig. Legyen az hangtechnika, fénytechnika vagy színpadtechnika.

HANGOSÍTÁS

Kicsi, közepes és nagy hangosítás tíztől tízezer főig, a rocktól kezdve a jazzen át az elektronikus rendezvényekig.

Outline, JBL és HK Audio eszközök csak a legjobb minőségben. Nincs barkácsolt láda, nincs házilag épített erősítő, minden a legjobb gyártóktól.Minőségi mikrofonpark, vezetéknélküli rendszerek. Talán nincs olyan zenekar ma Magyarországon, akit ne tudnál innen tökéletesen kiszolgálni.

 

Akusztikai tervezőprogrammal előre láthatod, hogy hogyan fog szólni.

FÉNYTECHNIKA

Hagyományos színházi világosítás, fejgépek és derítés ugyanúgy, mint modern, LED-es lámpák. Számos mozgófejes spot és wash, füst, köd, szél és hó minden mennyiségben.

Fényből is kérhetsz ingyenes, előzetes tervezést. Számítógépes modellezéssel előre megnézheted, mit látsz majd a helyszínen. Legyen az elegáns színház, dinamikus rockkoncert vagy szemkápráztató elektronikus parti, a 
megoldást itt találod.

 

LED-fal, LED-rács, projektor vagy TV? Jó helyen jársz. Mondd a méretet, és már úton is van.

SZÍNPADTECHNIKA ÉS FEDÉS

Nagy teherbírású színpad, színpadfedés vagy csak keret. Motorokkal akár 4 tonnát felemelhetsz.

Esőben, szélben, napsütésben is megnyugodhatsz, a fellépők biztonságban lesznek, nem áznak el, nem kapnak napszúrást. Jókedvű zenész, jókedvű közönség, jókedvű szervező, ilyen egyszerű a dolog.

Ha kisebb a rendezvény, ha nagyobb, 2 nm-től 200 nm-ig minden színpadtechnika a rendelkezésedre áll.

 

Minden eszköz TÜV és ISO minősítéssel rendelkezik, kizárólag neves gyártók megbízható termékei.

Szeretnéd velünk lebonyolítani rendezvényed? Beszéljünk róla!
VÉLEMÉNYEK

"Awesome!"​

Timmy Trumpet 

 

"Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great..."

Piotr Ługowski - MBS Pro

"Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni!"

Sziklai Ildikó - Royal Orfeum, a Pesti Vigadó

"Mint a Koncert a Zsinagógában exkluzív koncert sorozat technikai partnere, kiváló munkát végeztek, a hangosítás és világosítás tökéletes, a hozzáállásuk és szakmai tudásuk kifogástalan volt, így jövőre folytatjuk a közös munkát. Csak ajánlani tudom őket!"

Roóz Ferenc - Expomedia

"Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből, a hangosítás professzionális. "

Nagy Viktória - Rotaract Club Budapest Margitsziget

"Rugalmas, kreatív csapat, az azonnali, gyors megoldásokban is kiválóan teljesítenek."

D. K.


"A Szimpatech csapata már sokszor bizonyította, hogy kiemelt rugalmassággal kezeli minden partnerét és minden rendezvényen a legtökéletesebb megoldásokra törekszik. A megszervezett eseményeket az ő munkájuk teszi teljessé és emlékezetessé! Pontosan ezért váltak a fix partnerünkké, reméljük a jövőben is azok maradnak!..."
T.Benjámin, Eleven Events Kft.