Szezonnyitó akció 2.5p és 4.8p ledfalra. Rendeld meg főszezonra előszezon áron!

Az ember életében két dolog biztos: Az egyik, hogy egyszer vége lesz. A másik meg, hogy nyáron az ország összes ledfala elfogy. Az elsőn már dolgoznak a kétfarkúak, a másodikra sajnos nem létezik megoldás. ;)

 

Üss két legyet egy csapásra! Április 30-ig foglalj, szerződj, és tuti a falad a szezonra!

Keress bátran bennünket! Zoli szívesen tájékoztat és amúgy is nagyon szeret beszélgetni. :)  Minél gyorsabb vagy, annál jobb, nehogy lemaradj róla!

Katt ide: nagy.zoltan@szimpatech.hu

+36 70 4646 335

A Szimpatech Showtechnika az ajánlatokon való változtatás jogát fenntartja. Az akció a határidőig beérkező kérések és a rendeléstől számított, legfeljebb 8 napon belül történő, teljes összegű kifizetések esetén érvényes. Más akciókkal nem vonható össze.

VÉLEMÉNYEK

"Awesome!"​

Timmy Trumpet 

 

"Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great..."

Piotr Ługowski - MBS Pro

"Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni!"

Sziklai Ildikó - Royal Orfeum, a Pesti Vigadó

"Mint a Koncert a Zsinagógában exkluzív koncert sorozat technikai partnere, kiváló munkát végeztek, a hangosítás és világosítás tökéletes, a hozzáállásuk és szakmai tudásuk kifogástalan volt, így jövőre folytatjuk a közös munkát. Csak ajánlani tudom őket!"

Roóz Ferenc - Expomedia

"Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből, a hangosítás professzionális. "

Nagy Viktória - Rotaract Club Budapest Margitsziget

"Rugalmas, kreatív csapat, az azonnali, gyors megoldásokban is kiválóan teljesítenek."

D. K.


"A Szimpatech csapata már sokszor bizonyította, hogy kiemelt rugalmassággal kezeli minden partnerét és minden rendezvényen a legtökéletesebb megoldásokra törekszik. A megszervezett eseményeket az ő munkájuk teszi teljessé és emlékezetessé! Pontosan ezért váltak a fix partnerünkké, reméljük a jövőben is azok maradnak!..."
T.Benjámin, Eleven Events Kft.