KEDVEZMÉNYEK & ÁRAK

 

Nagyon nehéz látatlanban megmondani, mennyibe fog kerülni egy-egy esemény hangosítása. Ugyanaz a technika egészen másképpen kerül fel egy szabadtéri rendezvényre vagy egy sportcsarnokba. Ezért van az, hogy a hozzánk hasonló területen dolgozó szolgáltatók nem írják ki az áraikat. A lent látható számok átlagosan megközelíthető helyszínekre vonatkoznak és átlagos igényű rendezényeket tudnak kiszolgálni.

Azonban minden rendezvény - így a tiéd is - támaszt speciális igényeket is, ezért a pontos árakhoz mindenképpen szükséges a személyes konzultáció és a helyszín közös bejárása.  Több napos rendezvény esetén kedvezőbbek az árak, hiszen az építést, bontást és szállítást csak egyszer kell kifizetni. Még hosszabb rendezvények esetén további kedvezményekre számíthatsz.

Egy árajánlat nem kerül semmibe, bátran kérj tőlünk! A pénzügyi kiskátéban minden elérhető kedvezményt megtalálsz. Érdemes megnézni, többet is készítettünk Neked. A vállalási kiskátét is érdemes elolvasnod, gördülékeny és kényelmes együttműködést biztosít a közös munka számára!

Vállalati rendezvény

Elegáns rendezvények, igényes, lehetőleg rejtett kábelezés, közepes vagy kisebb méretű hangosítás, URH mikrofonok, háttérzene, hangulatos világosítás, kivételes vizuál, TV és ledfal jellemzi ezeket a rendezvényeket.

 

Napi nettó díjak: 150.000 Ft-tól 2.500.000 Ft-ig

Élőzenekaros koncertek

Színpad, alumínium keret, mozgófejes lámpák, ledfalak, nagyobb hangosítás és komoly mikrofonpark szükséges. Az építés és a bontás is hosszabb időt vesz igénybe. Néhányszáz főtől többezer főig.

 

Napi nettó díjak: 150.000 Ft-tól 2.000.000 Ft-ig

Elektronikus rendezvények

Kristálytiszta hang, erőteljes mélyek, szemkápráztató lámpapark, ledfal, füst, köd minden mennyiségben, különleges hídösszeállítások. Ettől lehet más a te partid, mint a többi.

 

Napi nettó díjak: 250.000 Ft-tól 1.000.000 Ft-ig

Konferenciák

Tolmács rendszer, mikroportok, URH mikrofonok, pulpitus, vászon, projektor, színpad. A leggyakoribb kellékek egy konferenciához. Néhányszáz főtől többezer fős előadásokig.

 

Napi nettó díjak: 100.000 Ft-tól 500.000 Ft-ig

Szeretnéd velünk lebonyolítani rendezvényed? Beszéljünk róla!
VÉLEMÉNYEK

"Awesome!"​

Timmy Trumpet 

 

"Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great..."

Piotr Ługowski - MBS Pro

"Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni!"

Sziklai Ildikó - Royal Orfeum, a Pesti Vigadó

"Mint a Koncert a Zsinagógában exkluzív koncert sorozat technikai partnere, kiváló munkát végeztek, a hangosítás és világosítás tökéletes, a hozzáállásuk és szakmai tudásuk kifogástalan volt, így jövőre folytatjuk a közös munkát. Csak ajánlani tudom őket!"

Roóz Ferenc - Expomedia

"Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből, a hangosítás professzionális. "

Nagy Viktória - Rotaract Club Budapest Margitsziget

"Rugalmas, kreatív csapat, az azonnali, gyors megoldásokban is kiválóan teljesítenek."

D. K.


"A Szimpatech csapata már sokszor bizonyította, hogy kiemelt rugalmassággal kezeli minden partnerét és minden rendezvényen a legtökéletesebb megoldásokra törekszik. A megszervezett eseményeket az ő munkájuk teszi teljessé és emlékezetessé! Pontosan ezért váltak a fix partnerünkké, reméljük a jövőben is azok maradnak!..."
T.Benjámin, Eleven Events Kft.