2018/02/07

Eddig sem nagyon kértél olyat, ami nem volt, de mostantól tényleg mindent megtalálsz nálunk. Hovatovább, mindent is! Féltucat színpadfedés, többszáz négyzetméter színpad, 300+ kW hang- és fénytechnika, ledfalak, tévék, és még számtalan vizuálos-hangos-fényes csemege!

2018. február 1-től a Szimpatech Showtechnika és az Alpha Event közösen folytatja Szimpatech Alpha név alatt. És bár új névvel, de a már megszokott lendülettel, barátsággal, pontossággal és minőséggel megyünk tovább az úton!

Hogy mi változott? Kétszer annyi lelkes munkatárs, kétszer...

2016/05/10

"A világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás. Másik neve, a LED szó az angol Light-Emitting Diode (fényt kibocsátó dióda) kifejezés rövidítéséből származik. A dióda által kibocsátott fény színe a félvezető anyag összetételétől, ötvözőitől függ. A LED inkoherens keskeny spektrumú fényt bocsát ki. A fény spektruma az infravöröstől az ultraibolyáig terjedhet."

 

A fenti mondat a Wikipedia magyar nyelvű szócikkéből származik. Sok információt tartalma...

2016/04/22

És bekövetkezett...

 

Évek óta tervezgetjük, számolgatjuk, minden megbeszélésen és céges sörözésen szóba hozzuk, újra és újra napirendre tűzzük, átrágjuk, újratervezzük és célként kitűzzük. Aztán rohanni kell építeni vagy bontani, és elhalasztjuk...

 

Most azonban tényleg megtörtént: A Szimpatech Showtechnika kilépett a nemzetközi színpadra! Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a mai naptól a Spice Groups International, illetve ezen belül a Spice Events oszlopos tagjaivá váltunk, és ezzel egy időben megnyitottuk első kirendeltségünket Nagyváradon,...

Please reload

Ajánlott bejegyzések

Kis lépés a Szimpatechnek, de hatalmas ugrás minden partnerünknek!

2016/04/22

1/1
Please reload

Friss bejegyzések
Please reload

Archívum
Please reload

Keresés tag alapján
Please reload

Kövess minket
  • Facebook Basic Square
VÉLEMÉNYEK

"Awesome!"​

Timmy Trumpet 

 

"Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great..."

Piotr Ługowski - MBS Pro

"Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni!"

Sziklai Ildikó - Royal Orfeum, a Pesti Vigadó

"Mint a Koncert a Zsinagógában exkluzív koncert sorozat technikai partnere, kiváló munkát végeztek, a hangosítás és világosítás tökéletes, a hozzáállásuk és szakmai tudásuk kifogástalan volt, így jövőre folytatjuk a közös munkát. Csak ajánlani tudom őket!"

Roóz Ferenc - Expomedia

"Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből, a hangosítás professzionális. "

Nagy Viktória - Rotaract Club Budapest Margitsziget

"Rugalmas, kreatív csapat, az azonnali, gyors megoldásokban is kiválóan teljesítenek."

D. K.


"A Szimpatech csapata már sokszor bizonyította, hogy kiemelt rugalmassággal kezeli minden partnerét és minden rendezvényen a legtökéletesebb megoldásokra törekszik. A megszervezett eseményeket az ő munkájuk teszi teljessé és emlékezetessé! Pontosan ezért váltak a fix partnerünkké, reméljük a jövőben is azok maradnak!..."
T.Benjámin, Eleven Events Kft.

© 2018 by  SZIMPATECH SHOWTECHNIKA. Minden, ami hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika

tel.: +36 70 4646 334    email: info@szimpatech.hu

Cégnév: Szimpatech Showtechnika Kft

 

Székhely: 1137, Budapest, Katona József utca 28. V/27.

Adószám: 14510564-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-907060

 

HUF bankszámlaszám: 16200120-18541203

EUR IBAN bankszámlaszám: HU60 1620 0120 1854 1210 0000 0000  -  SWIFT: HBWEHUHB -  MagnetBank

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • Instagram Clean
  • Sympatech_kek_kor_edited.png
  • Textúra-térbeli-objektumra1
  • diagnostic